We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
inloggen
emailadres wachtwoord

tso/bso

Buitenschoolse opvang op Obs Ter Borch 
Voor de buitenschoolse opvang maken onze ouders gebruik van:
  1. Skidkinderopvang
  2. BSO de Blokhut  
Skidkinderopvang
Buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor schooltijd, na schooltijd, op studiedagen, op vrije dagen of tijdens schoolvakanties. Uw kind wordt van school opgehaald en naar de BSO begeleid door pedagogisch medewerkers die hem of haar volop aandacht geven.
Deelname aan BSO-activiteiten mág, maar hoeft niet. De opvang vindt plaats in huiselijke sfeer. Er zijn voldoende speel- en spelmogelijkheden, zowel binnen als buiten. Ook is het mogelijk dat kinderen hun huiswerk maken op de BSO. In de vakanties is er een speciaal activiteitenprogramma.
Een rondleiding bij een van de skidlocaties in Eelde, Eelderwolde of Paterswolde is een leuke manier om eens een kijkje te nemen.
skidkinderopvang
Tel.: 0592-304190
E-mail: info@skidkinderopvang.nl
Website: www.skidkinderopvang.nl

BSO door de Blokhut

BSO de Blokhut biedt Buitenschoolse Opvang aan kinderen van 4-15 jaar. Er zijn verschillende vormen van opvang die los van elkaar kunnen worden afgenomen. VSO (Voorschoolse Opvang) van 07.00 uur tot aan de start van de school. TSO (Tussenschoolse Opvang) van 12.00-13.00 uur. NSO (Naschoolse Opvang), aansluitend op de schooltijd tot 18.30 uur. Opvang tijdens margedagen van 07.30 tot 18.30 uur. Vakantieopvang van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen uit de bovenstaande onderdelen zelf een opvangpakket samenstellen dat zoveel mogelijk aansluit bij hun eigen situatie en specifieke wensen en behoeften. Bij VSO en NSO worden kinderen van de school gehaald/naar de school gebracht door de medewerkers van de Blokhut. 

Tussenschoolse opvang op OBS Ter Borch (TSO)
BSO de Blokhut verzorgt dagelijks de TSO op OBS ter Borch. TSO is mogelijk op structurele (elke week vaste dagen) en incidentele basis (op afroep). In beide gevallen dient u uw kind eerst ingeschreven te hebben bij de Blokhut. TSO is dagelijks van 12.00 uur tot 13.00 uur en op woensdag tot 12.30 uur. Het overblijfmoment wordt begeleid door pedagogisch medewerkers van BSO de Blokhut en gekwalificeerde uitzendkrachten, ondersteund door stagiaires en speciale TSO krachten (mensen die al bij de Blokhut werken als vrijwilliger maar bijvoorbeeld ook ouders die het leuk vinden om TSO te draaien). De achtergrond van de medewerkers van BSO de Blokhut is heel divers, van pedagogisch medewerker tot gymdocent, van kunstenaar en creatief docent tot buitensportinstructeur, zowel op MBO als HBO niveau. Het medewerkersteam biedt elke dag een leuk en afwisselend activiteitenprogramma m.b.t. sport en bewegen, creativiteit en spel.

Inschrijving TSO 
U kunt uw kind opgeven voor de TSO via het inschrijfformulier. Dit formulier kunt u vinden onder de knop Formulieren/Downloads van onze website. U kunt ook kijken op de website van BSO de Blokhut (via opvang naar TSO). Natuurlijk kunt u het formulier ook opvragen bij de schooldirectie of het kantoor van de Blokhut (tso@bsodeblokhut.nl). Aanmelding incidentele/extra TSO Incidentele of extra opvang kunt u op 2 manieren aanvragen: via de mail tso@bsodeblokhut.nl of via de telefoon 050 - 526 88 13

Kosten en betalingen
Kosten voor structurele TSO (vaste dagen) bedragen € 3,15 per keer, voor incidentele of extra TSO vragen we € 3,65. Betalingen vinden plaats eenmaal per maand, via automatische incasso op de 15e van elke maand.

Informatie 
Heeft u nog vragen of mocht u behoefte hebben aan meer informatie, dan kunt u contact opnemen via de mail en telefoon,
tso@bsodeblokhut.nl of 050 5268813. 
TSO coördinator: Hinke Anna Vegter (ma, di en do morgen).