We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

schoolplein 14

In het schooljaar 2014-2015 werd het initiatief genomen om het schoolplein aan te pakken. Enerzijds was er te weinig ruimte om fijn te spelen en te sporten,anderzijds ook te weinig uitdaging. Hoog tijd om hierin verandering te brengen, zo vonden we. Op initiatief van twee leden van de Oudervereniging, is er contact met de Johan Cruyff Foundation gelegd. Vervolgens werden er in overleg met de directie, enkele ge├»nteresseerde ouders en de gymleerkracht plannen gesmeed.

Wat is Schoolplein14?Schoolplein 14 is een initiatief van de Johan Cruyff Foundation en heeft als doel alle leerlingen uit het primair onderwijs uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten. Op het schoolplein werden lijnen en kleurvakken (coatings) aangebracht, een speelcirkel of een stukje atletiekbaan.

Wat willen we met Schoolplein14 bereiken?1. Een actieve leefstijl bij kinderen
2. Kinderen leren respect te hebben voor elkaar (14 regels)
3. De verbinding tussen school en wijk versterken

Voor meer informatie zie www.schoolplein14.nl