We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

oudervereniging

De oudervereniging (OV) van OBS Ter Borch bestaat uit een enthousiaste groep ouders die graag meedenken en meehelpen om de schooltijd van onze kinderen zo leuk mogelijk te maken. Wij ondersteunen het schoolteam bij organisatie van Sint, kerst, pasen, muziekavond en vele andere activiteiten. Ook initiƫren wij de versiering in school tijdens de feestelijke periodes.
Om al deze activiteiten vorm te geven, vragen we geregeld hulp van ouders uit de diverse klassen. Ons motto is vele handen maken lichtwerk!
De Oudervereniging ondersteunt het schoolteam ook financieel. Alle ouders van de kinderen zijn automatisch lid van de OV van OBS Ter Borch.
De OV vraagt jaarlijks voor ieder kind een (vrijwillige) financiƫle bijdrage, waarvan de door de oudervereniging georganiseerde activiteiten betaald worden. Belangstellende ouders worden van harte uitgenodigd een vergadering bij te wonen.
Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op via; ov.terborch@stichtingbaasis.nl
Of spreek een van de onderstaande ouders aan.

Dit jaar bestaat de OV uit:
Heleen Swaakmoeder van Pieter (8a).
Janine de ZeeuwMoeder van Amy (3c), Niels (1/2e).
Tineke SwinkelsMoeder van Mylou (8a).
Chantal BlokpoelMoeder van Sophie (5c) en Mirthe (1/2d).
Nanda BoekhoudtMoeder van Iris (7c).
Jose WesterhofMoeder van Joris (6b), Marit (5c) en Rick (1/2d).
Lieneke de Zeeuw    Voorzitter en moeder van Hessel (8c) en Jens (6b).
Mark LazonderPenningmeester en vader van Eva (4a) en Tom (1/2a).

Jaarverslagen:
Notulen schooljaar 2019-2020