oudervereniging

De oudervereniging (OV) van OBS Ter Borch bestaat uit een enthousiaste groep ouders die graag meedenken en meehelpen om de schooltijd van onze kinderen zo leuk mogelijk te maken. Wij ondersteunen het schoolteam bij organisatie van Sint, kerst, pasen, muziekavond en vele andere activiteiten.Ook initiƫren wij de versiering in school tijdens de feestelijke periodes.
Om al deze activiteiten vorm te geven, vragen we geregeld hulp van ouders uit de diverse klassen. Ons motto is vele handen maken lichtwerk!
De Oudervereniging ondersteunt het schoolteam ook financieel. Alle ouders van de kinderen zijn automatisch lid van de OV van OBS Ter Borch.
De OV vraagt jaarlijks voor ieder kind een (vrijwillige) financiƫle bijdrage, waarvan de door de oudervereniging georganiseerde activiteiten betaald worden. Belangstellende ouders worden van harte uitgenodigd een vergadering bij te wonen.
Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op via; ov.terborch@stichtingbaasis.nl
Of speek een van de onderstaande ouders aan.

Dit jaar bestaat de OV uit;
  1. Geuvert Lolkeman (penningmeester) vader van Renske 8b en Jurre 7b.
  2. Karin Woudstra (secretaris), moeder van Nila 6a ,Vince 4a.
  3. Heleen Swaak, moeder van Fien 6b en Pieter 5a.
  4. Tineke Swinkels, moeder van Rogier 5a en Mylou 4c.
  5. Annet Szirmai, moeder van Joas 3a.
  6. Sabine Burkink, moeder van Vic 4c Faas 1/2b
  7. Lieneke de Zeeuw (voorzitter), moeder van Mats 7c, Hessel 5c, Jens 3b.
Notulen en Jaarverslagen: