oudervereniging

De oudervereniging (OV) van OBS Ter Borch bestaat uit een enthousiaste groep ouders die graag meedenken en meehelpen om de schooltijd van onze kinderen zo leuk mogelijk te maken. Wij ondersteunen het schoolteam bij organisatie van Sint, kerst, pasen, muziekavond en vele andere activiteiten.Ook initiƫren wij de versiering in school tijdens de feestelijke periodes.
Om al deze activiteiten vorm te geven, vragen we geregeld hulp van ouders uit de diverse klassen. Ons motto is vele handen maken lichtwerk!
De Oudervereniging ondersteunt het schoolteam ook financieel. Alle ouders van de kinderen zijn automatisch lid van de OV van OBS Ter Borch.
De OV vraagt jaarlijks voor ieder kind een (vrijwillige) financiƫle bijdrage, waarvan de door de oudervereniging georganiseerde activiteiten betaald worden. Belangstellende ouders worden van harte uitgenodigd een vergadering bij te wonen.
Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op via; ov.terborch@stichtingbaasis.nl
Of speek een van de onderstaande ouders aan.

Dit jaar bestaat de OV uit:
Karin WoudstraSecretaris, moeder van Nila 8a en Vince 6a.
Heleen SwaakMoeder van Fien 8b en Pieter 7a.
Janine de ZeeuwMoeder van Amy 1/2e.
Tineke SwinkelsMoeder van Rogier 7a en Mylou 6c.
Chantal  BlokpoelMoeder van Sophie 4c en Mirthe 1d.
Nanda BoekhoudtMoeder Lieke 8b en Iris 6c.
Lieneke de ZeeuwVoorzitter, moeder Hessel 7c en Jens 5b.
PenningmeesterVaccant

Jaarverslagen: