oudervereniging

De oudervereniging (OV) van OBS Ter Borch bestaat uit een enthousiaste groep ouders die graag meedenken en meehelpen om de schooltijd van onze kinderen zo leuk mogelijk te maken. Wij ondersteunen het schoolteam bij organisatie van Sint, kerst, pasen, muziekavond en vele andere activiteiten.Ook initiƫren wij de versiering in school tijdens de feestelijke periodes.
Om al deze activiteiten vorm te geven, vragen we geregeld hulp van ouders uit de diverse klassen. Ons motto is vele handen maken lichtwerk!
De Oudervereniging ondersteunt het schoolteam ook financieel. Alle ouders van de kinderen zijn automatisch lid van de OV van OBS Ter Borch.
De OV vraagt jaarlijks voor ieder kind een (vrijwillige) financiƫle bijdrage, waarvan de door de oudervereniging georganiseerde activiteiten betaald worden. Belangstellende ouders worden van harte uitgenodigd een vergadering bij te wonen.
Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op via; ov.terborch@stichtingbaasis.nl
Of speek een van de onderstaande ouders aan.

Dit jaar bestaat de OV uit;
  1. Geuvert Lolkeman (penningmeester) vader van Jurre 8b.
  2. Karin Woudstra (secretaris), moeder van Nila 7a ,Vince 5a.
  3. Heleen Swaak, moeder van Fien 7b en Pieter 6a.
  4. Tineke Swinkels, moeder van Rogier 6a en Mylou 5c.
  5. Annet Szirmai, moeder van Joas 4a.
  6. Sabine Burkunk, moeder van Vic 5c Faas 3c
  7. Nanda Boekhoudt moeder van Lieke 7b en Iris 5c