We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Vreemdste schooldag ooit....

woensdag 18 maart 2020
door Martijn van Santen
Dit is voor ons allemaal de vreemdste schooldag, die we ooit meegemaakt hebben. Kinderen die afzonderlijk de school inlopen en hun spullen komen ophalen voor de komende weken heeft ons allemaal geraakt. We merkten aan de kinderen dat dit voor hun ook een spannende tijd is. Gelukkig hebben we genoeg tijd gehad om (bijna) iedere individuele leerling te zien en even te spreken. Voor ons is dit belangrijk en de kinderen vonden dit ook even fijn om op deze manier tijdelijk afscheid te nemen. We kunnen niet trotser zijn op de kinderen. De manier waarop ze zich hebben gedragen en de zelfstandigheid die ze getoond hebben bij het ophalen van de materialen doet ons goed. Ook onze dank aan jullie, zonder jullie medewerking had dit niet op deze manier gekund. De kinderen kunnen de komende dagen vooruit met de materialen die ze hebben gekregen. Natuurlijk kunnen ze via de mail iedere dag in contact komen met de leerkrachten. Maandag zullen de leerkrachten de volgende weektaak toesturen voor de komende week. We zullen als team tussentijds evalueren of we onze aanpak moeten aanpassen. Mocht dit aan de orde komen, dan zullen we jullie daar via de mail van op de hoogte stellen. De kinderen worden gemist door ons allemaal. Een school zonder kinderen is een kil gebouw. We hopen dat het snel duidelijk wordt dat we 6 april weer naar school mogen met elkaar. Hierover zal in de komende periode wel meer duidelijk worden. De komende weken zijn de kinderen thuis om daar hun werk te doen en ook te spelen met elkaar. We wensen de jullie veel sterkte de komende weken en kunnen niet wachten tot jullie weer bij ons op school zijn. Succes met de Ter Borch Challenge! We hebben al een aantal mooie filmpjes voorbij zien komen.

Lieve Groeten en tot Mails! Alle meesters en juffen van OBS Ter Borch