Vrijdag 15 februari margedag groep 1 t/m 8.

maandag 11 februari 2019
Let op, vrijdag 15 februari is een margedag voor de groepen 1 t/m 8, alle kinderen zijn dus vrij.

Onderwijsstaking vrijdag 15 maart

vrijdag 8 februari 2019
Beste ouders/verzorgers,

De bond van schoolleiders (AVS) heeft een oproep gedaan om in de week van 4 tot en met 8 februari 2019 de vervanging voor zieke werknemers niet in te vullen. Deze actie is bedoeld om aan te geven hoeveel tijd een directeur besteedt aan het zoeken van vervanging, hetgeen ten koste gaat van de werkzaamheden voor het team en de onderwijsontwikkeling op school. De directeuren van Stichting Baasis hebben besloten hier niet aan mee te doen, zij doen hun uiterste best om ten allen tijde vervanging te regelen. Een klas kan alleen naar huis gestuurd worden als er echt geen invaller te vinden is en er ook geen interne oplossingen voor handen zijn.
Lees hier de hele brief.

Ouderbulletin OBS Ter Borch 9 is uit.

vrijdag 8 februari 2019
Ouderbulletin 9 is uit, is uit, veel leesplezier en een fijn weekend!

Voorstelling Lepeltje Lepeltje voor de kleuters op OBS Ter Borch

donderdag 7 februari 2019
De kleuters keken afgelopen vrijdag 1 februari naar de voorstelling ” Lepeltje Lepeltje” van De Dansers, een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten. De voorstelling verbeeldde een witte wereld, een podium vol matrassen.  “Als je in slaap valt dan kom je in een droomwereld en in die wereld kan van alles gebeuren, niets moet. Als je valt dan val je lekker zacht en word je opgevangen door verende kussens”. De kinderen mochten ook daadwerkelijk meedoen en ervaren hoe dit was. Al met al een zeer geslaagde voorstelling!

Maandag 4 februari margedag

zondag 3 februari 2019
Let op, maandag 4 februari is een margedag voor de groepen 1 t/m 8, alle kinderen zijn dus vrij.