We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Opbrengst actie voor Oekraïne is bekend!

vrijdag 18 maart 2022
Op woensdag 16 maart hadden we op obs Ter Borch een goede doelen actie voor Oekraïne. Alle kinderen mochten speelgoed meenemen om te verkopen tijdens een mini-markt. De actie was erg geslaagd, er werd veel ver- en gekocht. Aan muntgeld kwam er maar liefst een kleine 20 kg binnen.
De totale opbrengst was €3277,44!
Hier zijn we erg blij mee en we maken het geld over naar giro 555 t.b.v. de mensen in Oekraïne. Iedereen enorm bedankt voor de deelname aan deze goede doelen actie.

Team obs Ter Borch

Actie voor Oekraïne op woensdag 16 maart

vrijdag 11 maart 2022
Het zal u/ jullie niet ontgaan zijn; de afschuwelijke oorlog in Oekraïne. Ook op school wordt er over de situatie gesproken en meegeleefd. Zowel het team als de leerlingen willen graag geld inzamelen ten behoeve de mensen die huis en haard hebben moeten verlaten en door de oorlog alles kwijt zijn. Op woensdag 16 maart willen we daarom een actie houden; de opbrengst gaat volledig naar giro 555. Wat is het plan? We organiseren een mini-markt in elke groep. Ieder kind brengt op woensdag 16 maart ongeveer 5 stuks (oud, maar netjes) speelgoed mee om te verkopen vanaf zijn/haar eigen tafeltje in de klas. De items worden thuis voorzien van zelfgemaakte prijskaartjes; variërend van €1,- tot €5. Uw kind kan tijdens de mini-markt speelgoed van andere kinderen kopen met meegebracht geld. Dit geld (bv. €5,- ) wordt door u meegegeven, het liefst in een (kleine) portemonnee en in kleine bedragen/ geldstukken. De leerkrachten en stagiaires begeleiden de mini-markt in de klas. De kinderen mogen zowel kopen als verkopen (in hun eigen bouw) en de opbrengst gaat volledig naar giro 555. Dit betekent dat de kinderen er zelf niet aan verdienen. Wanneer er na afloop speelgoed overblijft zal uw kind dit weer meenemen naar huis. Een extra tas meegeven zou handig kunnen zijn. In elke klas komt een collectebus te staan. De opbrengst per klas van de mini-markt gaat in de collectebus. U mag daarnaast als ouder een vrijwillige donatie doen door een geldbedrag (bv. in een gesloten envelop) aan uw kind mee te geven om in de collectebus te doen. Als school dragen we per kind €0,50 extra bij aan het goede doel; dit betekent dat we aan de actie beginnen met een startbedrag van €265,-! Hopelijk levert de actie een veelvoud van dit bedrag op. De kinderen mogen deze dag kleding dragen met gele en blauwe accenten. Wij gáán ervoor en we bedanken iedereen alvast voor de medewerking.

Hartelijke groet, Team obs Ter Borch l

Ouderbulletin 12 is uit!

vrijdag 11 maart 2022
Ouderbulletin 12 is uit, met o.a. een leuk interview met juf Mare en juf Dionne.

Ouderbulletin 11 is uit!

vrijdag 18 februari 2022
Ouderbulletin 11 is uit, met o.a. een leuk interview met juf Anne en juf Krista.
Wij wensen jullie een fijne vakantie!

Margedag maandag 28 februari

vrijdag 18 februari 2022
Maandag 28 februari is een margedag. De groepen 1 t/m 8 zijn dan vrij.