TSO op OBS Ter Borch

dinsdag 18 december 2018
Aanbod van activiteiten en wisseling van het eetmoment:
Elke week hebben we weer een ander aanbod van activiteiten. Zo is er deze week “jagerbal” en voetbal in de gymzaal, kun je stempelen bij de creatieve activiteit, kan er rustig een spelletje gespeeld worden in de “chillroom” en kunnen kinderen altijd kiezen voor vrij buiten spelen. Omdat we niet allemaal op hetzelfde moment naar buiten kunnen, of allemaal tegelijk een broodje kunnen eten, hebben we een verdeling gemaakt.Na de kerstvakantie zullen we de groepen wisselen als het gaat om het eetmoment en het activiteiten moment.

Het schema ziet er na de kerstvakantie als volgt uit :
Voor de onderbouw:
Groepen 1/2 A, B, C – eerst naar buiten, dan een broodje eten.
Groepen 1/2 D, E – eerst een broodje eten, dan naar buiten.
Groepen 3A tot en met 5C – gaan eerst naar buiten/activiteiten, daarna een broodje eten

Groepen 6A tot en met 8C – gaan eerst een broodje eten, daarna naar buiten/activiteiten. Als uw zoon of dochter niet aanwezig kan zijn op de TSO door ziekte of andere redenen, wilt u dit dan via de mail doorgeven of een briefje in onze postbus doen bij de ingang van de school?Als er vragen zijn, laat het gerust weten! U kunt altijd contact opnemen met de TSO-coördinator: Krista de Jong (tso@bsodeblokhut.nl).

Ouderbulletin OBS Ter Borch 6 is uit

vrijdag 7 december 2018
Ouderbulletin 6 is uit,deze keer ook met een bijlage (uitnodiging) van Balans Drenthe. Balans Drenthe houdt een thema-avond over hoogbegaafdheid.
Veel leesplezier en een fijn weekend!

Sinterklaas op bezoek bij OBS Ter Borch

woensdag 5 december 2018
Sinterklaas bracht op woensdag 5 december een bezoek aan onze school! Hij had onderweg pech gekregen , maar gelukkig werden ze door Juan opgepikt. Hij vervoerde de Sint en Pieten naar OBS Ter Borch, waar ze om half negen veilig en wel op het plein aankwamen!!Dankzij de enthousiaste Sintgroep, bestaande uit ouders en leerkracht kunnen we terugkijken op een goed, gezellig georganiseerd festijn. Dank ook aan Lukas, onze geluidsman en Jacques, “the pianoman” die voor de omlijsting zorgden. Tot slot veel waardering voor de gedichten van de groepsouders als ook voor de prachtige surprises die de kinderen van de groepen 5 t/m 8 hadden gemaakt!

Op de deze link kunt u zien hoe Sinterklaas en zijn Pieten aankwamen.

Ouderbulletin OBS Ter Borch 5 is uit

vrijdag 23 november 2018
Ouderbulletin 5 is uit, veel leesplezier en een fijn weekend!

Voorspeelavond OBS Ter Borch

maandag 12 november 2018
Op woensdagavond 21 november a.s. is er weer een voorspeelavond voor de kinderen van de groepen 4 t/m 8!
Op deze avond kunnen kinderen alleen of samen met iemand hun muzikale talent m.b.v. een instrument laten zien en horen! Het een en ander vindt tegelijkertijd in verschillende lokalen plaats, er zijn dus meerdere rondes! De optredende kinderen kunnen op deze wijze twee keer optreden en daarnaast ook een blok van anderen bijwonen. Door het kleinschalig te houden, is er alle aandacht voor de optreden van de kinderen. De avond begint om 18.15 uur en is rond 20.30 afgelopen.
Ons schoolorkest zal de avond met een optreden openen!