Ouderbulletin OBS Ter Borch 13 is uit

donderdag 18 april 2019
Ouderbulletin 13 OBS Ter Borch is uit, veel leesplezier en een fijn paasweekend!

Alle leerlingen groep 7 OBS Ter Borch geslaagd voor het verkeersexamen!

dinsdag 9 april 2019
Vandaag hebben de leerlingen aan het Praktisch Verkeersexamen deelgenomen.
Alle leerlingen van groep 7 zijn daarbij geslaagd!
Wij feliciteren alle leerlingen met het behaalde resultaat!

Rekendag op OBS Ter Borch

zaterdag 6 april 2019
Woensdag 3 april was het grote rekendag op OBS Ter Borch! In alle groepen werd gewerkt over het thema 'uit verhouding'. Er werden bedjes gebouwd voor knuffels, uit verhouding tekeningen gemaakt, voetstappen vergeleken met dieren. Er werden spullen gemaakt voor de Grote Reken Reus, en allerlei andere activiteiten werden er georganiseerd. Een mooie ochtend waar iedereen betrokken werkte over rekenen!

Ouderbulletin OBS Ter Borch 12 is uit.

vrijdag 5 april 2019
Ouderbulletin 12  OBS Ter Borch is uit, veel leesplezier en een fijn weekend!

Groep 8b OBS Ter Borch krijgt college in het UMCG

zaterdag 30 maart 2019
Groep 8b krijgt college  en practicum over het zenuwstelsel

Donderdag 28 maart heeft groep 8b meegedaan aan de jeugdacademie van het UMCG. Het thema van deze ochtend was: zenuwen - stresskip of koele kikker. Tijdens de college is op duidelijke en fijne wijze uitleg gegeven over het zenuwstelsel en de werking van de sympathica en parasympathica. Na het hoorcollege zijn tijdens het practicum allerlei proefjes gedaan over het zenuwstelsel.