inloggen
emailadres wachtwoord

Nieuwsoverzicht

vorige pagina | volgende pagina

Ouderbulletin 5 is uit

vrijdag 8 november 2019
Ouderbulletin 5 is uit, veel leesplezier en alvast een fijn weekend!

Lichtjesavond OBS Ter Borch weer druk bezocht

donderdag 7 november 2019
Donderdag 7 november vond de traditionele lichtjesavond weer plaats. De kinderen van de groepen 1 t/m 8 hadden weer een prachtige lampion gemaakt, deze mooie lampionnen werden 's avonds tentoongesteld. Schuifelend van lokaal naar lokaal konden ouders, opa’s, oma’s en ook alle kinderen genieten van de vele schitterend gemaakte lampionnetjes.
Dit jaar hebben ook veel ouders meegeholpen om de lampionnen “weerbestendig” te maken! Vastplakken en het in elkaar zetten van lampionnen is een kunst op zich. Namens de leerkrachten hartelijk dank daarvoor! 
Het was weer een zeer geslaagde lichtjesavond op OBS Ter Borch. 

Staking woensdag 6 november

maandag 4 november 2019
Geachte ouders, verzorgers,
 
In de bijlage een brief over de staking van woensdag 6 november.
 
In verband met de onduidelijkheden die dit weekend zijn ontstaan bij de AOB over een wel of niet gesloten akkoord, leek het ons van belang om u nogmaals op de hoogte te stellen van ons besluit om woensdag 6 november aan te sluiten bij de landelijke staking en de school te sluiten.
 
Namens het team van OBS Ter Borch,
 
Corjan van der Veen, unit directeur a.i.
Anneke Dalmolen, uni coördinator
(Unit directie)

Ouderbulletin 4 is uit.

vrijdag 18 oktober 2019
Ouderbulletin 4 is uit, veel leesplezier en een fijne vakantie!

Jasmijn de Bruijn (8A) is voorleeskampioen obs Ter Borch

vrijdag 18 oktober 2019
Deze week waren in alle groepen 7 en 8 de voorrondes voor het jaarlijkse voorleeskampioenschap. Uit de verschillende groepen kwamen de volgende leerlingen als winnaar naar voren: Vera de Wreede uit 7A,Maartje Schepers uit 7B, Rahul Gambhirsing uit 7C, Jasmijn de Bruijn uit 8A, Armin van Dijk uit 8B en Liza Vondeling uit groep 8C. Vanmorgen kwamen de leeskampioenen uit de groepen bij elkaar in het speellokaal waarbij ze het tegen elkaar opnamen. Alle overige leerlingen van de groepen 7 t/m 8 luisterden ademloos naar de verschillende verhalen. Uiteindelijk kan er maar één leerling namens school worden afgevaardigd naar het gemeentelijke kampioenschap. Jasmijn uit groep 8A was de gelukkige! Het door haar voorgelezen fragment uit het boek “De reuzenperzik” van Roald Dahl kreeg uiteindelijk de voorkeur van de jury. We wensen Jasmijn veel succes! 
vorige pagina | volgende pagina