We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

vorige pagina | volgende pagina

Ouderbulletin 6 is uit!

vrijdag 19 november 2021
Ouderbulletin 6 is uit, met oa 2 interviews met juf Linda en juf Susan. Veel leesplezier en een fijn weekend gewenst!

Sint Maarten op Obs ter borch

donderdag 11 november 2021
Helaas dit jaar weer geen lichtjesavond bij ons op school. Toch willen wij iedereen de lampionnen die de kinderen hebben gemaakt laten zien. Daarom was er een heuse lampionnenshow  bij ons op school.
Wij hopen dat alle kinderen een fijne avond hebben gehad.

ouderbulletin 5 is uit!

vrijdag 5 november 2021
Ouderbulletin 5 is uit. In het ouderbulletin wordt verwezen naar de beslisboom

Wij wensen jullie een fijn weekend!

Ella Salomons wint de voorleeswedstrijd!

vrijdag 29 oktober 2021
Vanmiddag was de voorleeswedstrijd van de groepen 7 en 8. In het klaslokaal van 4b lazen 6 kinderen een mooi fragment voor aan de 7 koppige jury. De jury bestond uit 6 leerlingen (zij waren tweede geworden bij de voorronde in hun eigen klas) en Tjibbe Jan. Het was uiteindelijk Ella Salomons uit groep 7a die de meeste punten verdiende met het voorlezen van een fragment uit de GVR van Roald Dahl. Ella mag zich daarom een jaar de voorleeskampioen van Ter Borch noemen. Ze ontving als winnaar een oorkonde en een boek!

Ouderbulletin 4 is uit!

vrijdag 15 oktober 2021
Ouderbulletin 4 is uit, met o.a. een interview met juf Naomi en juf Jittie.
Wij wensen jullie een fijn weekend en een fijne vakantie!
vorige pagina | volgende pagina