We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
inloggen
emailadres wachtwoord

Nieuwsoverzicht

vorige pagina | volgende pagina

Aftrap kinderboekenweek met vossenjacht

woensdag 30 september 2020
Vanmorgen  was de aftrap van de Kinderboekenweek!  
Alle groepen gingen vanaf kwart voor 9 op zoek naar vossen die zich hadden verstopt in de wijk tussen de Otto Cluivinglaan  en de  Hayo  Ripperdalaan. 
Samen met je meester, juf  of  kinderen uit de groepen 8 op zoek naar  de  Pinosaurus, een ridder, de holbewoner, centurion, vikingvrouw, Aphrodite, Cleopatra en jonkvrouwen. Zelfs De  sjieke  baron  Hayo  Ripperda  kwam langs.  Bij de marskramer kon je iets lekkers uit de mand halen! 
Elke keer kregen de groepjes een letter en hiermee moesten ze op school een zin maken (terug in de tijd). Gezien de enthousiaste reacties van de kinderen was deze activiteit erg geslaagd. En wist u dat we live op radio Noord en Drenthe zijn geweest? Ook  Dorpsklanken kwam langs! 
Radio Drenthe: vanaf 09:59.
Radio Noord: vanaf 19:20.
Dank aan de werkgroep o.l.v. juf Annelies en  Mellanie, Loes, Linda en Jittie voor ondersteunende activiteiten 

Informatie over de oudervereniging.

dinsdag 29 september 2020
De oudervereniging (OV) van OBS Ter Borch bestaat uit een enthousiaste groep ouders die graag meedenken en meehelpen om de schooltijd van onze kinderen zo leuk mogelijk te maken. Op de 2 bijgevoegde foto's vertellen wij wat wij doen, wat wij hebben gedaan, wat wij dit schooljaar willen gaan doen en wie wij zijn.
Veel leesplezier.

Lieneke, Mark, Heleen, Tineke, Chantal. Jose, Janine en Nanda.

Ouderbulletin 3 is uit

vrijdag 25 september 2020
Ouderbulletin 3 is uit! Met o.a. 2 interviews met juf Suzan en juf Eva. Veel leesplezier.
Fijn weekend!

Ouderbulletin 2 is uit

vrijdag 11 september 2020
Ouderbulletin 2 is uit! Met o.a. 2 interviews.Veel leesplezier.
Fijn weekend!

Brief aan de burgemeester

vrijdag 11 september 2020
Wij, Vera en Hannah zitten in groep 8a en hebben een brief aan de burgemeester geschreven. We hadden een taalles en daarvoor moesten we een brief schrijven. Tegenover de school stond de cultuurkeet daarvan hebben we het idee. In de brief staan twee ideeën voor in de buurt, één voor in de speeltuin en één voor het veilig maken van een onveilig kruispunt, want bij het fietspad “het Bakkerslaantje” daar zie je de fietsers niet, daarvoor hadden we twee ronde spiegels als oplossing bedacht. Toen hebben we de brief gestuurd in een envelop met een postzegel. De mensen van radio Tynaarlo Lokaal, de gemeente en cultuurkeet vonden dat zo leuk dat we ook nog op de radio mochten. Radio Tynaarlo Lokaal kwam bij de cultuurkeet. Op de radio mochten we de brief voorlezen. Dat was heel leuk. Groetjes van Danne 10 jr., Vera 11 jr. en Hannah 12 jaar uit groep 8a
vorige pagina | volgende pagina