vorige pagina | volgende pagina

Voorspeelavond OBS Ter Borch

maandag 12 november 2018
Op woensdagavond 21 november a.s. is er weer een voorspeelavond voor de kinderen van de groepen 4 t/m 8!
Op deze avond kunnen kinderen alleen of samen met iemand hun muzikale talent m.b.v. een instrument laten zien en horen! Het een en ander vindt tegelijkertijd in verschillende lokalen plaats, er zijn dus meerdere rondes! De optredende kinderen kunnen op deze wijze twee keer optreden en daarnaast ook een blok van anderen bijwonen. Door het kleinschalig te houden, is er alle aandacht voor de optreden van de kinderen. De avond begint om 18.15 uur en is rond 20.30 afgelopen.
Ons schoolorkest zal de avond met een optreden openen!

Ouderbulletin 4 OBS Ter Borch is uit.

vrijdag 9 november 2018
Ouderbulletin 4 is uit, veel leesplezier en een fijn weekend!

Lichtjesavond OBS Ter Borch druk bezocht

vrijdag 9 november 2018
Donderdag 8 november vond de traditionele lichtjesavond weer plaats. De kinderen van de groepen 1 t/m 8 hadden weer een prachtige lampion gemaakt, deze mooie lampionnen werden 's avonds tentoongesteld. Vele ouders, opa's en oma's, ooms en tantes en broers en zussen kwamen de lampionnen bewonderen.
Het was een zeer geslaagde lichtjesavond op OBS Ter Borch.

Ouderbulletin OBS Ter Borch 3 is uit

vrijdag 19 oktober 2018
Ouderbulletin 3 is uit! Wij wensen u veel leesplezier en een fijne vakantie!

Actief in de herfstvakantie in de sporthal van OBS Ter Borch

vrijdag 19 oktober 2018
In de herfstvakantie worden er allerlei sportactiviteiten georganiseerd in sporthal de Marsch en in het Borchkwartier.
Meer informatie vindt u hier.
vorige pagina | volgende pagina