We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

vorige pagina | volgende pagina

Ouderbulletin 13 is uit!

vrijdag 30 april 2021
Geachte ouder(s), verzorger(s),

Ouderbulletin 13 staat voor u klaar. Veel leesplezier en een fijne meivakantie gewenst!

Team obs Ter Borch

Ouderbulletin 12 is uit!

vrijdag 16 april 2021
Beste ouder(s), verzorger(s),

Hierbij delen we het ouderbulletin met u. We wensen u veel leesplezier en een goed weekend!

Team obs Ter Borch

Ouderbulletin 11 is uit!

vrijdag 26 maart 2021
Ouderbulletin 11 is uit, veel leesplezier en een fijn weekend.

Ouderbulletin 10 is uit!

vrijdag 12 maart 2021
Ouderbulletin 10 is uit, veel leesplezier en een fijn weekend.

Een binnenbos voor groep 6a

woensdag 10 maart 2021
Groep 6a is één van de 25 geselecteerde klassen voor het onderzoekstraject BinnenBos. Zij mogen een aanpak testen van IVN Natuureducatie, Royal Lemkes en Presikhaaf Schoolmeubelen om alle klaslokalen te vergroenen. Alle leerlingen ontvangen een eigen kamerplant die ze leren planten, verzorgen en stekken.

Met het BinnenBos halen we de natuur naar binnen. De planten krijgen een plekje aan een meubel dat speciaal ontwikkeld is voor het BinnenBos. Planten zorgen voor een betere concentratie en hogere waardering voor het klaslokaal. Doordat leerlingen tijdens het BinnenBos-project zelf hun plant verzorgen bouwen ze spelenderwijs een band op met natuur. In de klas krijgen de kinderen lessen over het maken en verzorgen van hun groene speel- en leerplek.

Als één van de eerste scholen in Nederland mogen wij uittesten hoe het is om met dit BinnenBos het klaslokaal te vergroenen. Wij helpen de bedenkers ervan bij het verder ontwikkelen van dit aanbod, dat later beschikbaar komt voor alle scholen in Nederland. Kijk hier voor meer informatie.
vorige pagina | volgende pagina