We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

vorige pagina | volgende pagina

Ouderbulletin 10 is uit.

donderdag 13 februari 2020
Ouderbulletin 10 is uit, veel leesplezier en alvast een fijne vakantie!

Slingers voor bevrijder

woensdag 12 februari 2020
Er is een Canadese man en die heet Fred en die heeft meegeholpen om Groningen te bevrijden. Dat was 75 jaar geleden, dit artikel stond in de krant.

Daarom hebben alle groepen 6 kaartjes gemaakt en die hebben we aan grote slingers gehangen voor deze meneer. We sturen dit in een grote envelop naar hem in Canada.
We deden het met plezier.
Groetjes van alle groepen 6.
Matthijs Nijland, groep 6C.

Kickboksen op OBS Ter Borch

dinsdag 11 februari 2020
We hebben op woensdag 3 keer kickboksen gehad. De groepen 6,7 en 8 mochten meedoen en Berna gaf les. Aan het begin doen we een groet, dan zeg je oesh .Toen gingen we een warming-up doen. We hebben allemaal trappen en stoten geleerd. En je conditie was ook belangrijk. Aan het einde mochten we een partijtje doen. Daar was het belangrijk dat je ongeveer met iemand van de zelfde lengte ging want anders was het makkelijker voor de langere.
Het was heel leuk om te doen.

Ruth & Aniek groep 6a

Schoolgids 2019-2020 staat op de website.

woensdag 29 januari 2020
De schoolgids 2019-2010 staat op de website! Met enige vertraging kunnen we u de nieuwe schoolgids presenteren. U kunt deze vinden onder het kopje ouders.

Ouderbulletin 9 is uit.

vrijdag 24 januari 2020
Ouderbulletin 9 is uit, veel leesplezier en alvast een fijn weekend.
Bij het ouderbulletin hoort een bijlage met jeugdactiviteiten in de bibliotheek van Eelde.
vorige pagina | volgende pagina