We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

vorige pagina | volgende pagina

Ouderbulletin 2 is uit

vrijdag 23 september 2022
Nadat de herfst in de afgelopen nacht geruisloos haar intrede heeft gedaan, kunt u in deze Ouderbulletin (2) weer allerlei informatie, wetenswaardigheden en nieuwtjes vinden. Veel leesplezier.

margedag woensdag 21 september

maandag 19 september 2022
Woensdag 21 september is een margedag. De groepen 1 t/m 8 zijn vrij.

Schoolfotograaf.

vrijdag 9 september 2022
Op 28, 29 en 30 september komt de schoolfotograaf langs. Het schema krijgt u binnenkort.

Ouderbulletin 1 is uit.

vrijdag 9 september 2022
Het eerste Ouderbulletin is uit. Veel leesplezier en een fijn weekend!

Juf Annemiek Bargerbos wandelt naar de top van de Mont Ventoux!

donderdag 1 september 2022
Om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding ben ik vandaag met 200 andere lopers en hardlopers naar de top van de Mont Ventoux gelopen. Na een indrukwekkende start met muziek en 1 minuut stilte begonnen we om 8.15 uur aan onze tocht. Het was warm, maar goed te doen. Om 14.05 bereikte ik de top. Wat een geweldig moment was dat!
Ik wil iedereen die gedoneerd heeft daar hartelijk voor bedanken. 50% van de donaties gaat naar onderzoeksdoelen van KWF en 50% gaat naar Stichting Villa Joep. Deze stichting heeft als doel alle kinderen genezen van neuroblastoom kinderkanker.
Morgen gaan de fietsers omhoog en zal ik me inzetten als vrijwilliger voor Stichting Groot verzet tegen kanker. Donaties zijn welkom en kan nog tot 30 september via onderstaande link.

Annemiek Bargerbos
vorige pagina | volgende pagina