OBS Ter Borch en de 4 mijl van Groningen

maandag 14 oktober 2019
door Martijn van Santen
Gisteren liepen er veel kinderen vaak samen met een van hun ouders de 4 mijl van Groningen! Uit alle groepen deden ze mee, ook oud leerlingen zetten hun beste beentje voor!
Zo’n 60 kinderen uit de groepen 7 en 8 deden dit samen met leerkrachten en een aantal ouders onder de vlag van onze school.
Dean Amsing kwam al eerste binnen, hij had de snelste tijd gelopen (29 minuten), daarna volgden nog vele andere hardlopers! De laatsten die op de Westerhaven arriveerden hadden er zo‘n 47 minuten over gedaan.  Er werd naderhand natuurlijk nog even geëvalueerd, de een had nog sneller gekund, de ander was blij dat zij er was!
Al met al, met een vaantje als herinnering voor dit evenement, een gelaagde middag! Onze felicitaties voor de fantastische prestaties van alle kinderen van OBS ter Borch die hebben meegedaan!