Jasmijn de Bruijn (8A) is voorleeskampioen obs Ter Borch

vrijdag 18 oktober 2019
door Martijn van Santen
Deze week waren in alle groepen 7 en 8 de voorrondes voor het jaarlijkse voorleeskampioenschap. Uit de verschillende groepen kwamen de volgende leerlingen als winnaar naar voren: Vera de Wreede uit 7A,Maartje Schepers uit 7B, Rahul Gambhirsing uit 7C, Jasmijn de Bruijn uit 8A, Armin van Dijk uit 8B en Liza Vondeling uit groep 8C. Vanmorgen kwamen de leeskampioenen uit de groepen bij elkaar in het speellokaal waarbij ze het tegen elkaar opnamen. Alle overige leerlingen van de groepen 7 t/m 8 luisterden ademloos naar de verschillende verhalen. Uiteindelijk kan er maar één leerling namens school worden afgevaardigd naar het gemeentelijke kampioenschap. Jasmijn uit groep 8A was de gelukkige! Het door haar voorgelezen fragment uit het boek “De reuzenperzik” van Roald Dahl kreeg uiteindelijk de voorkeur van de jury. We wensen Jasmijn veel succes!