Floor Rinkes en Mayke Janmaat uit groep 8C in de Beste Vrienden Quiz!

woensdag 9 januari 2019
door meester Martijn
Woensdag 12 september 2018: Deze dag gingen we op casting voor het programma De Beste Vrienden Quiz, eerst met de auto naar Hilversum,het Mediapark. Hier werden we opgehaald door een vriendelijke vrouw en gingen we naar het kamertje waar de casting plaatsvond.We hebben gezellig gekletst en gelachen en gingen daarna weer naar huis. Binnen 24 uur kregen we het bericht dat we in het programma zaten! Vrijdag 14 december; deze dag waren de opnames, we mochten samen 15 man publiek meenemen.

Vrijdag 14 december 2018: Eerst een ochtendje naar school.Rond 12 uur zijn we naar de auto gelopen, en eerst nog een erehaag van de klas!Aangekomen in Hilversum moesten we een klein uurtje wachten en toen werden we opgehaald en naar de visagist (make-up & haar) gebracht. Hier moesten we ons omkleden en onze make-up werd gedaan. Omdat we even moesten weten hoe het ging, moesten we eerst nog een ronde in het publiek zitten. Toen dit was afgelopen,werden we teruggebracht naar de kleedkamer, hier kregen we een microfoontje.Toen werden er nog wat spellen uitgelegd en ontmoetten we onze tegenstanders, 2 lieve meiden. Toen kon het beginnen. Er werden eerst nog wat applausjes opgenomen, voor in de montage. Verder gaan we niet verklappen hoe het afloopt. We zijn op televisie te zien op 28 februari om 17:10 op NPO 3. Kijken dus!
Groetjes, Floor & Mayke