We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Boekenmarkt OBS Ter Borch

vrijdag 1 oktober 2021
door Martijn van Santen
In de Kinderboekenweek is er ook weer een Boekenmarkt. Dit jaar voor de groepen 1 t/m 6. De kinderen uit de groepen 7 en 8 zijn begeleiders en worden bij kraampjes ingezet. We bieden vanuit onze schoolbieb veel afgeschreven, maar nog wel mooie boeken aan. We vragen de kinderen om ook zelf een boek voor de verkoop mee te nemen. Wij verkopen de boeken in principe voor € 1,00 per boek. Dunne, kleine leesboekjes (vooral groepen 3 en 4) worden per tweetal verkocht. De opbrengst van de boekenmarkt is voor het aanvullen van de eigen klassenbieb. We stellen het op prijs dat een boek bij de eigen leeftijd past, er goed uitziet en niet beschadigd is. Bij de kleuters vragen we specifiek prenten- en kleuterboeken, geen baby- of peuterboekjes. De boekenmarkt is gewoon in de lokalen.
Voor de groepen 1 en 2 op vrijdag 15 oktober; groepen 3 en 4 op woensdag 13 oktober en groepen 5 en 6 op maandag 11 oktober.
De leerkrachten informeren u wanneer boeken ingeleverd kunnen worden. We wensen iedereen een boeiende Kinderboekenweek!