inloggen
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

5 juli Wild West feest OBS Ter Borch

vrijdag 19 april 2019
door Martijn van Santen
 Dit jaar geen traditionele muziekavond aan het eind van het jaar, maar het wordt een waar Wild West feest! Zoals vanouds zullen alle kinderen die avond in geweldige optredens te zien zijn, maar dan in een nieuw jasje. Op 5 juli van 16.00 – 20.00 uur is er voor de gehele school in en om het gebouw van alles te beleven met het wilde westen. We zullen jullie later uitgebreid informeren, maar willen alvast een kleine oproep doen:
  • We zijn op zoek naar een leuke prijs of dienst (denk aan: een high tea, een yoga les, een middagje sauna of iets anders leuks) die je graag wilt doneren aan het Wilde Rad van het Westen, meld je dan aan!
  • Ook zoeken we vrijwilligers die willen helpen bij de aankleding van het schoolfeest, dus ben je handig en help je graag mee om er een onvergetelijke avond van te maken? Dan komen we graag in contact met je! 
  • Alle kinderen zullen in de komende periode hard aan de slag gaan om de school om te toveren tot het wilde westen. Hiervoor is materiaal nodig. Heb je toevallig veel (groot & stevig) karton of grote blikken liggen, meld je dan aan! 
  • Aanmelden kan bij een van de coördinatoren of door een e-mail te sturen aan chantalritsema@hotmail.com 

     Nanda Boekhoudt, Tineke Swinkels, Bodil Kerckhoff, Marieke Kamminga & Chantal Blokpoel

Lees hier alles over het Wild West feest.