!Belangrijk nieuws over het naar huis sturen van klassen bij geen vervanging!

vrijdag 9 februari 2018
door meester Martijn
De afgelopen weken is het regelmatig voorgekomen dat er geen vervanger beschikbaar was bij ziekte van een van onze leerkrachten.Tot nu toe hebben de scholen dit bijna altijd weten op te vangen, onder andere door groepen samen te voegen of te verdelen over de rest van de klassen, of door de directeur, coördinator, of zorgcoördinator les te laten geven. De griepgolf is echter nog niet voorbij.We kunnen niet maar doorgaan met het leggen van deze noodverbanden. De kwaliteit van onderwijs komt daarmee onder druk te staan. Stichting Baasis geeft daarom als richtlijn dat, wanneer er geen vervanger beschikbaar is, we een groep naar huis gaan sturen.We doen dit met pijn in ons hart en hopen op uw begrip.

Lees hier de brief met belangrijke informatie.

Met vriendelijke groet,
Susanne de Wit