TSO

Tussenschoolse opvang op obs Ter Borch

TSO door de Blokhut
 
BSO de Blokhut verzorgt dagelijks de TSO op OBS ter Borch. TSO is mogelijk op structurele (elke week vaste dagen) en incidentele basis (op afroep). In beide gevallen dient u uw kind eerst ingeschreven te hebben bij de Blokhut.
 
TSO is dagelijks van 12.00 tot 13.00 uur en op woensdag tot 12.30 uur. Het overblijfmoment wordt begeleid door pedagogisch medewerkers van BSO de Blokhut en gekwalificeerde uitzendkrachten, ondersteund door stagiaires en speciale TSO krachten (mensen die al bij de Blokhut werken als vrijwilliger maar bijvoorbeeld ook ouders die het leuk vinden om TSO te draaien). De achtergrond van de medewerkers van BSO de Blokhut is heel divers, van pedagogisch medewerker tot gymdocent, van kunstenaar en creatief docent tot buitensportinstructeur, zowel op MBO als HBO niveau. Het medewerkersteam biedt elke dag een leuk en afwisselend activiteitenprogramma m.b.t. sport en bewegen, creativiteit en spel.
 
Inschrijving TSO
 
U kunt uw kind opgeven voor de TSO via het inschrijfformulier. Dit formulier kunt u vinden onder de knop Formulieren/Downloads van onze website. U kunt ook kijken op de website van BSO de Blokhut (via opvang naar TSO). Natuurlijk kunt u het formulier ook opvragen bij de schooldirectie of het kantoor van de Blokhut (tso@bsodeblokhut.nl).
 
Aanmelding incidentele/extra TSO
 
Incidentele of extra opvang kunt u op 2 manieren aanvragen:
 
Kosten en betalingen
 
Kosten voor structurele TSO (vaste dagen) bedragen ¤ 3,10 per keer, voor incidentele of extra TSO vragen we ¤ 3,60. Betalingen vinden plaats eenmaal per maand, via automatische incasso op de 15e van elke maand.
 
Informatie
 
Heeft u nog vragen of mocht u behoefte hebben aan meer informatie, dan kunt u contact opnemen via de mail en telefoon, tso@bsodeblokhut.nl of 050 5268813.
TSO coördinator:Gerda Belga(ma, di en do morgen).