Borchkwartier

De gemeente Tynaarlo ontwikkelt aan de zuid-westkant van de stad Groningen Ter Borch: een gloednieuwe wijk met 1250 woningen. In Tuinwijk, het eerste deelplan van Ter Borch, wordt volop gebouwd. De Tuinwijk verandert langzamerhand van een bouwplaats in een woonwijk. Bijna iedere week worden er woningen opgeleverd. Meer zuidelijk is het deelplan Waterwijk in uitvoering. In de Waterwijk worden dit jaar regelmatig kavels uitgegeven.

Binnen de wijk Ter Borch bevindt zich het Borchkwartier. Dit is een multi functionele accomodatie (MFA), waarin onze school Obs Ter Borch, zich sinds augustus 2009, samen met Stichting Trias (kinderopvang) bevindt.

Voor meer informatie over de woonwijk, de omgeving en het Borchkwartier kunt u de onderstaande links volgen.

www.terborch.nl

www.eelderwolde.nl